Dragi roditelji, obaveštavamo Vas da se od 06. do 08.Oktobra 2017.godine održava XX jubilarni “Dečiji Sajam”. Sajam svake godine poseti preko 40 000 ljudi, tako da dobre zabave ne manjka. Pored brojnih sadržaja u kojima Vaši mališani, a i Vi, možete uživati na raspolaganju su Vam i brojni noviteti koji će učiniti da prvi vikend u Oktobru bude nezaboravan. Manifestacija se održava na Beogradskom sajmu (Dimitrija Avramovića 36/5) u hali broj 3.

Vrtić “Kuća Malih Stopala” ove godine učestvuje na “Dečijem sajmu”

Ove godine, po prvi put privatni vrtić “Kuća Malih Stopala”, Zvezdara učestvuje na “Dečijem Sajmu”. Dodjite da se zajedno družimo kod terena, spremili smo Vam velika iznenađenja, kako za decu tako i za roditelje.

3 razloga zašto bi trebalo da posetite “Dečiji sajam”

  1. Ulaz na sajam je ove godine potpuno besplatan. Za razliku od predhodnih godina, kada ste samo za ulazak u sajam morali da izdvojite par stotina dinara, ove godine su organizatori odlučili da ulaz bude besplatan.
  2. Raznovrsan sadržaj, nagradne igre i još mnogo toga. Veliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i takmičenja, a tu je i ogromna igraonica od 150 m2, kao i motorički poligon za naše najmlađe posetioce, zatim druženje sa ljudima iz Sportskog saveza Srbije i Saveza za školski sport, Žandarmerije, Saobraćajne policije, Vatrogasne brigade i naravno Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja
  3. PRONAĐITE ŠTAND “KUĆA MALIH STOPALA” NA SAJMU I OSTVARITE VELIKI SAJAMSKI POPUST ZA UPIS VAŠEG DETETA U USTANOVU. Vrtić “Kuća Malih Stopala” Vam je priredio mnogo iznenađenja koja vas čekaju na našem štandu. Prijavite se na našem štadnu i ostvarite veliki sajamski popust za upis Vašeg deteta u našu Ustanovu.

Štand vrtića “Kuća Malih Stopala” se nalazi kod terena

Za sve informacije potrebno je popuniti formu, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.