Noćenje u vrtiću

Noćenje u vrtiću

Svakog poslednjeg petka u mesecu, organizujemo spavanje u našem vrtiću.

Deca se raduju noćenju jer uvek radimo nešto novo i zanimljivo, dok se roditelji raduju jer imaju slobodno veče jednom mesečno, dok su im deca na bezbednom.

Do sada smo organizovali preko 50 žurki za mališane, od kojih je svaka bila različita i posebna na svoj način.

Kako izgleda noćenje u vrtiću?

Vaspitači pripremaju temu i žurku za mališane u kojoj roditelji učestvuju tako što spremaju maske i rekvizite na zadatu temu.

U vrtiću je organizovana večera, nakon koje sledi tematska aktivnost gde svi učestvuju zajedno sa vaspitačima, zatim sledi žurka, igra, druženje, dečiji crtani filim i nakon toga spremanje za spavanje. Sutradan roditelji dolaze po mališane, nakon zajedničkog doručka.

Spavanje u vrtiću poćinje u petak u 19 časova, a završava se u subotu u 10:00 časova.

Kome je spavanje u vrtiću namenjeno?

Na žurci mogu učestvovati deca koja su starija od 3 godine. To su deca koja su izašla iz jaslene grupe i već neko vreme borave u našem vrtiću, tako da su se već navikla na ostalu decu i vaspitače.

“Moje dete se nikada nije odvajalo od mene, da li možemo da dodjemo na noćenje?”

Naš odgovor je DA. Ukoliko dete ne prihvati da ostane da spava u vrtiću, uvek možete doći samo na žurku i aktivnosti koje organizujemo sve do pripreme za spavanje. Na taj način dete navikavamo na ovu vrstu aktivnosti, kako bi već sledeći put bilo spremno za noćenje.

Zakaži razgledanje


    Kontaktirajte nas za više informacija

    Ako imate bilo koja pitanja ili nedoumice u vezi ove aktivnosti, budite slobodni da nas kontaktirate i saznate detaljnije informacije.

    Kalendar

    U našem kalendaru možete pogledati kada se aktivnost Školica baleta “Disciplina mašte i pokreta” održava