Školica Mjuziklica

Šta je Mjuziklica?

Mjuziklica je mala škola umetnosti, kreativnosti, improvizacije i druženja. Nastava se odvija u vidu radionica koje kreira i vodi muzički pedagog Sara Savović.

Kako izgleda jedan čas?

U uvodnom delu radionice razgovaramo, opuštamo se uz vežbe zagrevanja tela i glasa, da bismo u centralnom delu časa učili pesme, tekstove i pokrete koje izvodimo u okviru našeg mjuzikl komada. Čas završavamo igrom koja je tematski povezana sa gradivom koje smo učili tog dana.

Šta su ciljevi Mjuziklice?

Cilj nam je da se upoznamo sa svim elementima koje zahteva izvođenje jednog mjuzikla. Ti elementi su na sceni, ali i iza nje.

Cilj nam je pevamo, glumimo i plešemo u mjuzikl predstavi. Međutim, da bismo taj cilj postigli moramo puno da radimo na razvijanju pravilnog govora, sluha, motorike, koncentracije i pažnje, na opuštanju i oslobađanju u komunikaciji i na osećaju za timski rad i duh.

Cilj nam je da otkrijemo šta je to što svakoga ponaosob interesuje, čini srećnim i u kojoj oblasti se ističe. Na taj način ćemo doći do uloga u
mjuziklu koje će biti podeljene na osnovu interesovanja i sposobnosti svakog polaznika Mjuziklice.

Zakaži razgledanje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izaberite lokaciju vrtića:

Pogledajte kako je kod nas raspevano

Kontaktirajte nas za više informacija

Ako imate bilo koja pitanja ili nedoumice u vezi ove aktivnosti, budite slobodni da nas kontaktirate i saznate detaljnije informacije.

Kalendar

U našem kalendaru možete pogledati kada se aktivnost Školica baleta “Disciplina mašte i pokreta” održava