Programiranje i robotika

Šta je školica programiranja i robotike?

Školica programiranja i robotike za decu je interaktivni program koji deci uzrasta od 3 do 7 godina omogućava da se upoznaju sa osnovama programiranja kroz igru i kreativne aktivnosti. Na časovima koristimo različite vrste robota kojima deca zadaju razne funkcije i zadatke. Deci pružamo mogućnost da uđu u svet programiranja koristeći inovativne tehnologije i najsavremenije metode rada zasnovane na STEM principu.

Koji su benefiti školice programiranja?

Benefiti školice programiranja su mnogobrojni. Pored razvijanja logičkog razmišljanja i rešavanja problema, deca takođe unapređuju kreativnost, matematičke veštine, timski rad i strateško razmišljanje. Takođe, školica ih priprema za buduće izazove i razvija veštine koje su neophodne u digitalnom dobu.

Kome je školica programiranja namenjena?

Školica programiranja je namenjena deci od 3 do 7 godina, koja žele da steknu osnovna znanja iz programiranja i robotike na pristupačan i zabavan način.

Koliko traje jedan čas?

Časovi programiranja traju 60 minuta, prilagođeni su uzrastu dece i sprovode se na način koji je interesantan i uzbudljiv za njih.

Ko drži časove programiranja?

U našem timu imamo diplomiranog matematičara, doktora nauka informacionih tehnologija, mastera informacionih tehnologija i najbolje studente tehničkih fakulteta.

Zakaži razgledanje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izaberite lokaciju vrtića:

Zakažite posetu objekta

Pre nego upišete dete, možete nas posetiti i razgledati objekat, kao i obaviti informativni razgovor sa zaposlenima i stručnim licima u vrtiću.

Kalendar

U našem kalendaru možete pogledati kada se aktivnost Školica baleta “Disciplina mašte i pokreta” održava