Još jedna uspešna godina je iza nas. Godina u kojoj smo mnogo učili, sazrevali, igrali se, radovali se i stvarali nove uspomene.

Praznici nam uvek donose lepo raspoloženje i uvek predstavljaju nesto zaista posebno za naše mališane, pa i za nas koji više nismo tako mali. Vrtić “Kuća Malih Stopala” je i ove godine predstavljao mesto dečije radosti. Posetio nas je Deda Mraz, održana je predstava, dobili smo razne poklone, pisali pisma i čestitke, organizovali smo razne radionice u kojima su učestovali i roditelji. Sve što bi u narednoj godini poželeli već imamo, a to su osmesi na licima naših mališana. Iz tog razloga želimo da nam ova godina bude ista kao i predhodna i zato zahvaljujemo svima koji su bili deo ove naše male čarolije.

Kako je sve to izgledalo možete videti na slikama ispod, a ukoliko još uvek imate nedoumica vezano za odabir vrtića za Vaše dete pogledajte našu ponudu na ovom linku.

privatni vrtic beograd privatni vrtici beograd privatni vrtici zvezdara privatni vrtici beograd privatni vrtici beograd vrtic kuca malih stopala beograd privatni vrtic zvezdara privatni vrtic zvezdara beograd privatni vrtic zvezdara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *