Poštovani roditelji i svi vi koji nas podržavate,

Ovom prilikom želimo da vam se obratimo u ime PU „Kuća malih stopala“ i svih zaposlenih u njoj. Godina koju ostavljamo iza nas je bila lepa, drugačija i u nekim momentima izazovna i teška za sve nas. Međutim, i pored takvih okolnosti naš vrtić je zajedno u saradnji sa vama uspeo da izmami i održi osmeh na licima naših mališana. To je nešto na šta smo ponosni i tome težimo od momenta osnivanja ustanove, a nastavićemo i u godinama koje slede.

Hvala vam na saradnji na svakodnevnom nivou, uključivanju u projekte koje smo tokom godine realizovali, kao i podršci koju ste nam pružili. Odnos koji smo stvorili daje nam vetar u leđa da budemo još bolji i da se trudimo da našim mališanima omogućimo još lepše i bezbrižnije detinjstvo.

Predškolska ustanova „Kuća malih stopala“ želi vam srećne predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Budite zdravi i srećni, a neka vam svaka iduća godina donese još više radosti i uspeha, nego ona prethodna. Ostanite uz nas i pomozite nam da zajedničkim snagama opravdamo naš slogan „Od malih stopala do velikih ljudi“ iza kojeg čvrsto stojimo.

Veliki pozdrav,

PU „Kuća malih stopala“.

One Response

  1. Najbolji vrtic u Srbiji i sire sigurno, a u mnogim sam zemljama boravio i mnoge vrtice su moja deca pohadjala. Samo nastavite ovako!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *